Voorwaarden

Voorwaarden

Algemeen

De algemene leveringsvoorwaarden van Nieuw-Initiatief zijn van kracht op dit product. U kunt deze voorwaarden downloaden.

Duur van de overeenkomst

U neemt uw Instantwebsite af voor minimaal twaalf maanden. Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd en is schriftelijk opzegbaar. Dit kunt u eenvoudig doen door een e-mail naar info@nieuw-initiatief.nl of brief naar Nieuw-Initiatief, Bonte Salie 22, 7422 MH in Deventer te sturen drie maanden voor het verstrijken van het abonnement.

Levering

In overleg met u spreken we af wanneer het abonnement ingaat. U krijgt dan een kant-en-klaar systeem opgeleverd waarna u de site kunt vullen met content.

Facturering en betaling

Het abonnement wordt vooraf gefactureerd voor een periode van twaalf maanden. U krijgt een factuur toegestuurd met een betalingstermijn van 30 dagen.

Ondersteuning en helpdesk

Bij het abonnement is een helpdesk inbegrepen waar u gebruikersvragen en technische vragen kunt stellen. Hiervoor gebruikt u het e-mailadres: support@nieuw-initiatief.nl. U kunt ook direct en persoonlijk contact opnemen via telefoonnummer: +31 6 26 665 626.

Eigendomsrechten en gebruiksrecht

De Instantwebsite voor uitgevers krijgt u in bruikleen. De domeinnaam en alle content zijn en blijven van u. Mocht u besluiten het abonnement niet voort te zetten, dan stellen we alle content in XML aan u beschikbaar. Deze content is dan eenvoudig in te lezen in ieder ander platform.