Proclaimer

Proclaimer:

Instantwebsite voor Uitgevers is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Ik, Edwin de Kuiper, doe er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks iets raars tegen, zoals een kapotte link of verouderde informatie? Heel fijn als u mij dit laat weten, via een mail info@nieuw-initiatief.nl of een reactie via de contactpagina.

Alle informatie die u me stuurt, behandel ik vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruik ik alleen voor de doeleinden waarvoor u ze hebt verstrekt.

Links naar andere websites

De verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van deze websites en de werking van hun links ligt bij de makers van de websites waarnaar verwezen wordt. Deze websites vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van Instantwebsite voor Uitgevers.

(Her)gebruik van teksten en beeldmateriaal

U mag de informatie uit de blogs op mijn site gebruiken, downloaden, kopiëren en vrij verspreiden, maar niet voor commerciële doeleinden. Zorgt u daarbij wel even voor bronvermelding inclusief link naar de website!?

De foto’s en het ontwerp van de site mag u niet zomaar gebruiken, enzovoorts. Daarop rust het auteursrecht van Edwin de Kuiper (Nieuw-Initiatief) en webbouwer Marijn Achterkamp (Nuova-IT).